ARC HOMES Sant Cugat

50% sold

Des de 325.000€

Description

ARC Homes Sant Cugat és un projecte de 6 habitatges ubicades al centre de Sant Cugat del Vallès.

Dos pisos en planta baixa amb jardí posterior, dos plantes amb terrassa i dos àtics dúplex amb terrassa a la coberta, tots ells amb acabats d’alt nivell en una promoció amb una ubicación inmillorable. Habitatges de 2 i 3 dormitoris que oferiran un disseny contemporani i un excel·lent aprofitament de les superfícies. Tots els pisos diposaran de trasters en el mateix bloc i de places d’aparcament a escassos metres de l’edifici.

Guadeix d’una inmillorable situació dins la ciutat, a escassos metres de l’estació de metro, a prop de l’Ajuntament i el casc antic, així com de la zona comercial i els principals punts d’interès: teatres, centres culturals, zones verdes y escoles.
Una fantàstica oportunitat per gaudir de l’autèntic centre de Sant Cugat amb la millor qualitat de vida i a la vegada, a prop de Barcelona.

Detail

 • Icon
  2 i 3
  Dormitoris
 • Icon
  Àtics amb
  terrasses
 • Icon
  Baixos
  amb Jardí
 • Icon

  Garatges
 • Icon

  Trasters

Location

Sant Cugat del Valles cuent compta amb aproximadament 90.000 habitants, i és una de les poblacions més joves i qualificades de Catalunya. Ciutat dels nens, terra d’artistes, de campus fan d’aquest municipi un lloc ideal per viure-hi universitaris, pol d’investigació i seu d’empreses i multinacionals, és també una ciutat acollidora i diversa, amb un ric teixit associatiu. La seva proximitat amb Barcelona, les seves bones comunicacions i la qualitat dels seus serveis fan d’aquest municipi un lloc ideal per viure-hi; combinant les aventatges d’una gran ciutat amb la traquilitat i la proximitat que ofereix una localitat més petita. Ofereix una amplia oferta de serveis de qualitat i una complerta xarxa de transport que comuniquen la ciutat amb Barcelona i els voltants en pocs minuts. A poca distància de la promoció trobem centres educatius, centres sanitaris, supermercats, a més a més de una gran diversitat de comerços i establiments de proximitat que fan del dia a dia més còmode i pràctic.
z

Services and transport links

 • TRANSPORT PÚBLIC

  Ferrocarril de la Generalitat
  (S1, S2, S5, S55)

  Tren Rodalies R8

  Autobusos interurbans

  Autobusos urbans
  (L1,L2,L3,L4,L5,L7,L8,L9,R9)

 • ESCOLES PÚBLIQUES, CONCERTADES I PRIVADES

  Institut Escola Catalunya

  Escola Ciutat Alba

  Escola Thau Sant Cugat

  Viaro Global School

  Llar d’infants Magnolia Sant Cugat

 • SUPERMERCATS

  Mercadona

  Bonarea

  Consum

 • CENTRES SANITARIS

  CAP Sant Cuga

  CAP Valldoreix

  Hospital General de Catalunya

  Mutua de Terrassa

 • CULTURA I OCI

  Teatre-Auditori de Sant Cugat

  Biblioteca Central Gabriel Ferrater

  Museu del Monestir

  Museu del tapís contemporani

  Casa de Cultura i el Centre d’art Maristany

The homes

La promoció acull habitatges moderns, funcionals i amb excel·lents qualitats. Cada habitatge ha estat estudiat amb detall per tal d’obtenir distribucions pràctiques, atractives i espaioses. Les zones de dia, el saló, la cuina i la terrassa queden conctades entre si i compten amb grans finestrals que extenen l’espai vers l’exterior oferint una major sensació d’amplitud i lluminositat. A més a més, els habitatges ofereixen una complerta selecció d’acabts entre les quals destaquen les cuines office equipades amb electrodomèstics, armaris encastats, calefacció mitjançant radiadors i persianes motoritzades.

Formes de pagament

Coneix les condicions de pagament per poder començar a gaudir del teu habitatge

10% A LA SIGNATURA DEL CONTRACTE DE COMPRAVENDA

S'efectuarà el pagament del 10% de l'import total de l'habitatge en el moment de la signatura del contracte de compravenda (arres).

10% AL LLARG DE LA CONSTRUCCIÓ

S'efectuaran tres pagaments del 3,5%, 3,5% i 3% del preu de l'habitatge als 6, 12 i 18 mesos de l'inici d'obra, respectivament.

80% A LA SIGNATURA DE L'ESCRIPTURA

El 80% restant del preu de l'habitatge es pagarà en el moment de la signatura de l'escriptura.

 • Finançament garantit*.
 • Quantitats avalades.

*Finançament garantit subjecte a l'aprovació de l'entitat financera. Sol·licita informació de les condicions de la promoció

Do you require further information?

TELEPHONE

616 911 580

EMAIL

carlos@arc-homes.com